Матрак Модена, 20 cм - НАНИ

Нани
Производител:Нани
Модел: Модена
Наличност Наличен

Преглед

Многослойна структура за максимално удобство и комфорт, памучен текстил за надеждна защита от изпотяване и приплъзване на спалното бельо, както и моде...
Бърза поръчка
Телефон:
Email:
Поръчай


Многослойна структура за максимално удобство и комфорт, памучен текстил за надеждна защита от изпотяване и приплъзване на спалното бельо, както и модерни технологии за увеличаване на вентилацията в сърцевината - това са ключовите характеристики на модел Модена. Това, заедно с ядрото от полиуретанова пяна Polyflex с висока плътност и еластичност, осигурява пълно физическо възстановяване на организма за кратко време.


Основни харaктеристики на матрак Модена:


•    Ядро изградено от Polyflex пяна с висока плътност, притежаваща добри ортопедични характеристики и еластичност, предлагаща добър телесен комфорт по време на сън.
•    Добавеният слой от допълнително омекотена пяна в контактната с тялото зона Ви осигурява мекота и комфорт по време на сън.
•    Слой от антиалергични силиконизирани влакна и нетъкан текстил SPUN BONDED гарантират добрия вентилационен ефект във вътрешността на матрака.
•    Многослойната структура осигурява комфорт при лежане, като поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза.
•    Външният калъф е от висококачествена памучна дамаска, специално обработена срещу появата на вредни микроорганизми.

Мемори пяна: няма

Цена за нестандартни размери: 198 лв / м2

Гаранция:
 5  години

Доставка:
за налични от 2-4 работни дни, за не налични от 4-15 работни дни.


Has no item to show!