Матрак Нани, 10 см - НАНИ

Модел: Detski
Наличност Наличен

Преглед

Изборът на детски матрак не е въпрос на вкус, а на прецизни познания за ползите и вредите за подрастващия организъм. Той, повече от всеки друг, се нуж...

Опции

Бърза поръчка
Телефон:
Email:
Поръчай

Изборът на детски матрак не е въпрос на вкус, а на прецизни познания за ползите и вредите за подрастващия организъм. Той, повече от всеки друг, се нуждае от стабилна опора. В същото време прекомерната твърдост не е полезна за него, защото предпазвайки от едни деформации, може да предизвика други. 
В своето ежедневие децата създават не малко ситуации, последиците от които са трайни лекета или продупчени, скъсани и пр. унищожени материи.  Освен това, детската имунна система е по-чувствителна към вредни микроорганизми и съответно малчуганите страдат по-често от алергии. Всичко това са причини, довели до избора на материалите и материите в този модел.

Ядро от високоеластичен и негорим пенополиуретан и пенополиуретан KOVAFOAM®, разпенен на водна основа с висока въздухопроходимост. Памучен калъф, капитониран с антибактериална двупластова вата (памук/полиестер) и подсилен с нетъкани силиконови влакна. 

Всички материали са екологично чисти и с допълнителна обработка за здравина и хигиеничност. 
Пъстрият десен на дамаската е в пълен синхрон с приказния детски свят. В цената на матрака са включени и 2 броя бебеши възглавнички.

Възможност за изпълнение по поръчка: срещу запитване

Гаранция:
 2 години

Доставка: 
при наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-10 работни дни

Has no item to show!